• contact@beatina.com.mk
slide00

Beatina Fashion

slide01

Beatina Fashion

slide03

Beatina Fashion

slide02

Beatina Fashion

За НАС

Фирмата БЕАТИНА од Скопје е основана 1997 година.

Дејноста на БЕАТИНА е трговија со машка и женска конфекција.

Првата продавница почна со работа во трговскиот центар БЕВЕРЛИ ХИЛС, потоа се отвораат продавници на повеќе атрактивни локации во градот Скопје.

Денес сме присутни во Скопје Сити Мол, како најатрактивна локација за шопинг во градот.

Контакт

Ако сакате да контактирате со нас, Ве молиме јавете се на +389 71 233 534 или испратете ни е-маил преку нашата контакт форма (овде)

Top