• contact@beatina.com.mk

За нас

Фирмата БЕАТИНА од Скопје е основана 1997 година.

Дејноста на БЕАТИНА е трговија со машка и женска конфекција.

Првата продавница почна со работа во трговскиот центар БЕВЕРЛИ ХИЛС, потоа се отвораат продавници на повеќе атрактивни локации во градот Скопје.

Денес сме присутни во ГТЦ и Скопје Сити Мол, како најатрактивни локации за шопинг во градот.

Top