• contact@beatina.com.mk
slide00

Beatina Fashion

slide01

Beatina Fashion

slide03

Beatina Fashion

slide02

Beatina Fashion

За НАС

Фирмата БЕАТИНА од Скопје е основана 1997 година.

Дејноста на БЕАТИНА е трговија со машка и женска конфекција.

Првата продавница почна со работа во трговскиот центар БЕВЕРЛИ ХИЛС, потоа се отвораат продавници на повеќе атрактивни локации во градот Скопје.

Денес сме присутни во ГТЦ и Скопје Сити Мол, како најатрактивни локации за шопинг во градот.

Контакт

Ако сакате да контактирате со нас, Ве молиме јавете се на +389 71 233 534 или испратете ни е-маил преку нашата контакт форма (овде)

Top